MatKon Gruppen

MatKon Gruppens forretningsenheder kan i princippet tage udgangspunkt i hvilken som helst branche – det der binder alle forretningsenheder sammen er ønsket og strategien om, at vores aktiviteter skal være socialt og miljømæssigt bæredygtige og kan ændre en branche i den retning.

Siden 2009 har vi genbrugt CPE’s, set-top-boxe og andre modems for telebranchen. Vi tester, renser, reparerer og pakker udstyret så det passer til den enkelte virksomheds logistik og procurement set-up..

Vi vil hjælpe IT branchen med at blive bevidst om og handlekraftig overfor de miljømæssige udfordinger som branchen har. E-waste er en stor og fortsat stigende del af verdens affald. Samtidig er der i Vesten et incitament til at skifte f.eks. sin PC ud, meget hurtigt. MatKon Data kan tilbyde et set-up til etablerede IT virksomheder, der tager mere ansvar for det, der stadig fungere og det, der skal bortskaffes på en måde, så råvarerne bliver genanvendt i langt højere grad end i dag.

Vi er servicepartner for producenter og forhandlere af elektroniske forbruger produkter, såsom kaffemaskiner, støvsugere og køkkenmaskiner. Udover at udføre reparationer og vedligeholdende service, hjælper vi virksomhederne med at gøre service-delen af deres forretning mindre miljøbelastende, ved at fokusere på remote-support, bedre træning af kunden til at kunne vedligeholde deres maskiner samt videresalg af brugte maskiner, via vores Recycle & Resell koncept.

Turisme er i dag en belastning for klimaet og mange samfund – men hvis turismebranchen vil modernisere sig og derved gøre det nemt for turister at tage de bæredygtige valg, kan turisme blive en katalysator for global grøn omstilling – MatKon Travel vil give sit bidrag til dette.

Kontaktinformation

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktinformationer, eller ved at benytte kontaktformularen.

Måløv Byvej 229K, 2760 Måløv

matkon@matkon.com

Hverdage kl. 09-16

Ved henvendelse på mail bestræber vi os på, at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os