Hvorfor os?

Mission:

At give virksomheder nye muligheder for at genbruge og vedligeholde deres elektroniske produkter samt at effektivisere med præcision, i høj kvalitet og til fuld tilfredshed.

Vision:

Vores mål er nået, når vi via vores kompetencer og adfærd skaber løsninger, der aktivt bidrager til, at vores kunder og samarbejdspartnere kan optimere deres cirkulære økonomi.

Nøgleværdier

Samarbejde

Fordi vi er nødt til at kunne arbejde åbent sammen om de mange facetter, som ovenstående dækker. Specielt samarbejdet med de involverede teknikere er vigtigt, men også indkøb/logistik er vigtige interessenter.

Tillid

Fordi vi håndterer og vurderer en proces, hvor vores samarbejdspartnere ikke nødvendigvis ser udstyret fra det kommer retur fra kunderne, til det lander hos en ny kunde igen, og fordi vi ofte har adgang til at indlæse autofiler i CRM systemer (afhængig af den valgte opsætning).

Besparelse & indtjening

Fordi vi genbruger udstyr, som ofte har en høj indkøbspris og dermed sikrer øget indtjening, da udgifterne til nye indkøb mindskes markant.

Miljø

Fordi vi genbruger mest muligt udstyr. Specielt genbrug af det elektroniske udstyr har en gavnlig indvirkning på vores miljø, og ikke mindst når udstyr sendes til destruktion, sikres den mest miljørigtige løsning. Hvis man eksempelvis tager et printkort og smider det ud i naturen, vil det tage naturen 600 år at få bugt med det, med forurening af blandt andet tungmetaller til følge. Alt plast fra E-waste udvikler vi lokale genbrugs løsninger til, således at det bliver til nye produkter, hvor normen i dag er forbrænding.

Kontaktinformation

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktinformationer, eller ved at benytte kontaktformularen.

Måløv Byvej 229K, 2760 Måløv

matkon@matkon.com

Hverdage kl. 09-16

Ved henvendelse på mail bestræber vi os på, at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os